понедељак, 10. април 2017.

Avon Mark paleta za savršene obrve ♥

Zdravo drage moje ♥
Danas vam pišem o veoma interesantnoj paletici za obrve . Lepo iscrtane obrve svaka devojka želi, zar ne ? :)
One daju definiciju našem licu i sredjene obrve dovode oči do izražaja bez obzira da li su ili nisu našminkane .Paleta je iz nove Avon Mark kolekcije, dostupna je za poručivanje u dve nijanse :
Nijansa za plavuše je Blonde.
Nijansa za brinete je Soft Brown.


Nijansa ove palete je Blonde.
Paleta dolazi u kartonskoj kutijici ,napred je nacrtan njihov Mark logo , a pozadi pišu informacije o paleti.







Paleta izgleda prelepo, paleta ima 2.6g  :)
Kada otvorite paletu možete videti veliko ogledalo , mnogo je praktično, ako pratite moje postove znate da volim palete koje imaju ogledala .
Paleta sadrži vosak i senku za obrve.
Voskom se obrve zaglade i oblikuju po svojoj želji . A senkom se popune i naglase praznine.



Paleta sadrži i ovu obostranu četkicu za nanošenje, mogu vam reći da nije loša za nanošenje voska, zato što je čvrsta i baš dobro vosak nanese,  a za senku ja uvek koristim normalnu kosu četkicu za obrve , sintetičku.


Ova paleta je odlična , ja sam zadovoljna sa njom , imam je i u drugoj tamnijoj nijansi koja mi mnogo više odgovara jer sam crnka.  Samo je drugačije pakovanje palete .
Ova Mark pakovanja su nova i sada su dostupne dve nijanse koje sam napisala na početku posta, a pre je imala samo jedna, ova tamnija nijansa.
Da se ja pitam trebali bi imati još jednu najtamniju nijansu za nas koje imamo tamne, skoro crne obrve, to bi bilo idealno. 



Ubacila sam slike i starije paleta da bi videli razlike. Razlika je u pakovanju kao što sam već napisala, sada je pakovanje mnogo lepše . Što se tiče voska i senke, apsolutno je isto, kao i četkica, 
Nijansa starije palete je Soft Brown .


Ovu stariju paletu imam već godinu ipo dana i možete videti koliko sam je malo potrošila , mnogo se sporo troši. Više sam koristila vosak , a slabije senku , jer mi je svetla.
Pomoću voska obrve su lepo rasčešljane i stoje kako ih namestite. Senka ko senka, onako srednje je pigmentovana, što mislim da je dobro jer ne možete preterati sa bojom.


Toliko od mene za ovaj post, mislim da sam sve rekla, ako imate neka pitanja pišite u komentaru. Toplo vam preporučujem ove paletice , cena im je 700 din po komadu. 
Obe nijanse možete kupiti samo u ovim novim Mark pakovanjima, staro pakovanje su izbacili iz ponude. Poručite OVDE

Da li vam se svidjaju palete ? ♥
Jeste li probali neku i kakva su vam iskustva sa njom ? ♥

♥♥♥♥♥ Hvala vam na čitanju i komentaru ♥♥♥♥♥

Istaknut post ♥

The Blushed Nudes Maybelline ❤

Zdravo drage moje čitateljke 😇 Pišem vam nakon godinu dana pauziranja, naravno iz opravdanih razloga.  Udala sam se...postala mama ...