недеља, 9. април 2017.

Avon Naturals mirisni sprejevi za telo ♥

Zdravo drage moje 🌸 
Danas sam odlučila da vam pišem o  mirisnim sprejevima za telo iz Avon kozmetike , izabrala sam 5 komada koje najviše koristim , inače ih ima još u ponudi. Njihova cena se kreće od 150-250 dinara, sve zavisi od kataloga. 
Ako ste ljubitelj osvežavajućih sprejeva, bar jedan morate imati u svojoj kolekciji . :D 
Ja sam osoba koje mnogo voli parfeme, a još više body mistove , po ceo dan ih prskam, uživam u njihovom mirisu, u osećaju koji pružaju, opuštaju me , uvek mi poprave raspoloženje :)
Ako ste kao ja nastavite čitati , neki će vam se verovatno dopasti ♥




Svi sprejevi su iz Avon Naturals linije , kao što sam naziv kaže, svi su prirodni. 
To su voćkasti , cvetni sprejevi, osvežavajući, blagih ili jačih mirisnih nota . Dolaze u pakovanju od  100ml, pakovanja su providna, plastična, slatka , imaju prskalicu.



Preporučila bi ih svima, pored stvarno niske cene, ovo je proizvod koji ćete obožavati , uvek u torbi imam bar jedan. Miris im je intenzivan .. 
Mirisne note su im prelepe, baš su bogate, pogotovo kod voćnih sprejeva.
Idelni su i za dan i za noć, sve zavisi ko kako voli, mada ja više volim da ih koristim danju, noću ipak dobar parfem ništa ne može zameniti ♥

O svakom po nešto ...


Naturals sprej za telo sa mirisom kokosa i karambole 
Osvežavaju sprej, miriše predivno, jedinstvena mirisna nota , nežan je , hidrira kožu, može se prskati po telu i licu, preovladjuje miris kokosa.


Naturals sprej za telo sa mirisom vanile i sandalovine 
Ovaj je predivan, nežan , sladak, miris vanile je intenzivan :) Hidrira kožu , može se prskati po telu i licu . Jedan od mojih omiljenih sprejeva ♥


Naturals sprej za telo sa mirisom sočnog nara i božura 
Ovo je moj drugi omiljeni sprej :) , on najintenzivnije miriše, ko voli nar obožavaće ga, može se prskati po telu i licu. Miriše predivno , naprskan na odeći oseća se dugo ♥



Naturals sprej za telo sa mirisom orhideje i borovnice
Cvetno-voćan, prelep, osvežavajuć, jak , traje dugo. Može se prskati po licu i telu.


Naturals sprej za telo sa mirisom slatkog trešnjinog cveta
I za kraj ostavila sam ovaj cvetan sprej, intenzivno miriše na cveće, ko voli miris cveća sigurno će voleti i ovaj sprej , miriše osvežavajuće, predivan je. Može se prskati po licu i telu.


Da li ste probali neki od ovih sprejeva ? ♥
Koji vam je sprej najdraži ? ♥

♥♥♥♥♥ Hvala vam na čitanju i komentaru ♥♥♥♥♥







Istaknut post ♥

The Blushed Nudes Maybelline ❤

Zdravo drage moje čitateljke 😇 Pišem vam nakon godinu dana pauziranja, naravno iz opravdanih razloga.  Udala sam se...postala mama ...