четвртак, 6. април 2017.

Luxe Lavish Powder Bronzer ♥

Zdravo devojke, danas vam pišem o luksuznom bronzeru iz Avon kozmetike, u pitanju je Luxe Lavish Powder Bronzer . Sigurno ste već čuli za Luxu kolekciju, to je najkvalitetnija linija proizvoda iz Avon kozmetike . Nemaju mnogo proizvoda ali to što imaju je odlično :)
Ovaj bronzer sam već isprobala , i mogu vam reći da je odličan , baš je  kvalitetetno odradjen . Ukoliko volite bronzere nastavite da čitate :)


Bronzer dolazi u kartonskoj kutijici , na kojoj je na poledjina naznačen njihov logo, pozadi pišu informacije o proizvodu i sa strane piše datum proizvodnje. Da naglasim jer mnogi ne znaju, rok trajanja Avonovih proizvode je 3 godine od datuma proizvodnje .


Sam bronzer ima presavršeno, preluksuzno pakovanje, stvarno opravdava naziv Luxe ♥  
Ambalaža je čvrsta, zlatna, ma savršenstvo , baš je karakteristična , posebna... možete videti svoj odraz na njemu, baš je naglašen kvalitet proizvoda .


Pozadi na pakovanju pišu osnovni podaci o bronzeru .
Nijansa bronzera je Warm Glow . Odličan je za leto , baš je letnja nijansa,  ja sam ga leti i koristila jer mi je bio tamniji za zimu , imam srednje taman ten.





Ima veliko ogledalo , nema sundjerasti aplikator . 
Tekstura je baš sitno mlevena, mekana, ima sitnog šimera u sebi koji nijansi daje svež, sjajan i glamurozan izled . Na suncu se blago presijava, ništa napadno. Bronzer se ne trusi, lepo se uzima četkicom , bez obzira da li je prirodna ili sintetička. Boja može da se dozira, lepo se blenda i ujednačava sa tenom . Sporo se troši , trajaće vam dugo , jer je vrlo malo proizvoda potrebno da se nanese .
Daje suptilan izgled, baš onakav kakav volim :)



Ne mogu vam uraditi swocheve jer mi je ovo pakovanje za prodaju, mislim da na slikama možete dobro videti nijansu ♥

Da li vam se svidja bronzer ? ♥
Da li ste ga isprobale ?♥


 ♥♥♥♥♥ Hvala vam na čitanju i komentaru ♥♥♥♥♥

Istaknut post ♥

The Blushed Nudes Maybelline ❤

Zdravo drage moje čitateljke 😇 Pišem vam nakon godinu dana pauziranja, naravno iz opravdanih razloga.  Udala sam se...postala mama ...